Integritet & Cookie Policy

Först och främst vill jag säga att jag värnar om din integritet och delar därför under inga några som helst omständigheter uppgifter om dig till någon annan. Alla uppgifter som jag får in, vilket kan ske via en cookie eller kontaktformulären, slängs så fort som möjligt och sparas inte längre än 1 månad.

Du har självklart rätt att kontakta mig och fråga om det finns något som finns sparat i ditt namn och be mig att ta bort det, vilket jag gladeligen kommer att göra inom 1 arbetsdag.

Enligt lag så har du rätt att bli borttagen när du så önskar och denna lag är viktig för mig att upprätthålla.

Cookies/Kakor

Som du säkert redan vet så är kakor till för att göra en upplevelse något bättre för alla besökare. De allra flesta webbplatser använder kakor och det är standardpraxis nuförtiden. Personligen är jag ingen teknisk person så jag tittar aldrig på innehållet i kakorna men de ska tydligen innehålla information som: Din IP adress, varifrån du surfar, vilket land du befinner dig i, hur länge du stannar på min hemsida osv. För att verkligen förstå vad kakorna egentligen för så föreslår jag att du kollar på någon betrodd sida som förklarar det bättre än vad jag kan. Du kan till exempel se hit:

http://www.whatarecookies.com/

Du har även möjlighet att stänga av cookies om du så önskar och detta får du göra direkt från din egen dator. Det finns många lathundar på internet som förklarar steg för steg om hur detta egentligen går till. Det är annorlunda för alla webbläsare, vilket innebär att du får först kolla vilken webbläsare du använder och sedan kolla hur man gör från just din webbläsare.

Personligen använder jag Firefox och då gör man det så här:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Denna policy ändrades senast 2019-06-21 och kan självklart ändras när som helst när lagen kommer att kräva det eller när jag anser att det är lämpligt eller nödvändigt.

minajaviIntegritet & Cookie Policy